Performance Strategy

Animated Figure
ppc-ügynökség-első-blokk

Hogyan tud egy kidolgozott Performance Stratégia segíteni a növekedésedben?

Napjaink felhasználói viselkedése nagyon sok tényezőből tevődik össze. Az emberek figyelme limitált, alig pár másodperce jut egy-egy hirdetőnek arra, hogy elkapja ezt a figyelmet és a saját javára fordítsa. Ebben fog segíteni neked az, ha egy kidolgozott és részletesen összerakott Performance Stratégia alapján tervezed meg a kommunikációdat. Ahhoz, hogy a potenciális vásárlóid figyelmét hatékonyan megszerezd, elengedhetetlen, hogy irányelveid legyenek arra vonatkozóan, hogy kinek, mit és hol szeretnél kommunikálni. Az egységes Performance stratégia kialakítása során ezeket az elemeket bontjuk ki közösen:

 • Megfelelő csatorna mix, és ezek közös működésének kialakítása
 • A mérhetőség alapjaink lefektetése, struktúrálása
 • Perszóna szegmensek létrehozása
 • Perszónákra szabott üzenet mátrixok létrehozása
 • KPI stratégia
 • Várható és becsült eredmények, növekedési potencál feltérképezése

Performance Ügynökséget Keresel?

Performance ügynökségünk minden olyan területet és témát lefed, amik kisebb és nagyobb vállalkozások esetén felmerülhetnek. Ezeket a területek képesek vagyunk integráltan, egymást segítve alkalmazni az ügyfeleink céljainak elérése érdekében.

PPC

Teljesítmény fókuszú PPC hirdetés menedzsment.

Digitális Analitika

Mérés tervezés, tag implementáció és adat vizualizáció. 

SEO

Tartalmi és technikai SEO optimalizáció, linképítés.

CRO

Landing oldal tervezés, A/B tesztelés és perszonalizáció.

Performance Ügynökséget Keresel?

Ha éppen Performance Marketingre specializálódott ügynökséget keresel, szívesen segítünk neked!

Így Dolgozunk

Saját módszertanunk és folyamataink vannak, melyek segítenek az ügyfelek teljeskörű kiszolgálásában és az eredményesség biztosításában.

Channel Mix

Olyan csatorna mixet állítunk össze, melyek egymást segítve képesek a leghatékonyabban elérni a célcsoportot. Nem csak egy-egy eszközre fókuszálunk, hanem a teljes vásárlói útvonalat egyben alakítjuk ki.

Content Matrix

A perszónáknak megfelelő üzenet mátrixot és fázisokat dolgozunk ki, így mindig az adott felhasználónak legrelevánsabb üzenetet fogjuk kommunikálni. Szegmenseket és szegmens üzeneteket hozunk létre.

KPI Strategy

Az eredmények mérhetőségére még a kampány indítás előtt kitérünk. Részletes KPI stratégiát állítunk fel, amely lehetővé teszi, hogy pontosan lássák az ügyfeleink, hogy mire számíthatnak.

ppc-ügynökség-hogyan-dolgozunk
12

Happy Clients

30

Projects Done

1095

Days Of Work

5

Continents We Served

ppc-ügynökség-ppc-tanácsadás

Performance Tanácsadás

Több mint 5 éve foglalkozunk Performance hirdetésekkel, ez idő alatt hazai és nemzetközi ügyfeleket egyaránt támogattunk tudásunkkal.

A tanácsadás keretében segítünk felderíteni, hogy a jelenlegi performance stratégiád mennyire működik és, hogy hol vannak a fejlesztési lehetőségek. Segítséget nyújtunk a csatorna mix, üzenet mátrix és KPI stratégia újragondolására vagy éppen felállítására.

element
ppc-ügynökség-ppc-tervezés

Integrált Megközelítés

Egyben kezeljük és értelmezzük a Performance Marketinghez tartozó eszközöket. Hiszünk abban, hogy ezek az eszközök együtt, egymást segítve képesek a leghatékonyabb teljesítményre, éppen ezért alapvetésünk, hogy a PPC, Analitika, CRO és SEO folyamatokat összehangoltan kell végezni:

 • Komplex Performance Marketing Stratégia kialakítása
 • Perszóna szegmensek alapján üzenet mátrixok létrehozása
 • Hirdetési fiókok technikai beállítása és setupolása
 • Folyamatos tesztelés és fejlesztés, interaktív riporting
element
ppc-ügynökség-ppc-kampánymenedzsment

QBR Riporting

A havi teljesítmény riportolás mellett negyedéves, nagyobb reviewkat is tartunk az ügyfeleinkkel. Ennek keretében meghatározzuk a legfontosabb irányokat, fejlesztendő területeket a következő negyedévre, és felül vizsgáljuk, módosítjuk ha szükséges az eredetileg felépített Performance Stratégiát.

Nem csak szakmai oldalról elemezzük az együttműködésünket, hanem üzleti oldalról is, javaslatot teszünk az együttműködések optimalizálására, folyamatok fejlesztésére.

element
Munkáink

Esettanulmányok

Clients Testimonials

Ügyfeleinkkel hosszú távra tervezünk, teljes mértékben tanácsadó szerepkört töltünk be a közös projekteken.

How May We Help You!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

  Great Things In Business Are Never Done By One Person.

  PERFORMANCE BLOG

  Sok okos dolgot használunk és tesztelünk, ha jobban el szeretnél mélyedni a PPC, Analitika vagy CRO területeken akkor olvasd el bejegyzéseinket!