Weboldal készítés

Animated Figure
illustration10_29

Weboldal fejlesztés igényeidre szabva

Legyen szó webshop készítésről vagy honlap fejlesztésről, egyedi vagy Worpress oldalról, esetleg weblapod karbantartásról, mi mindig a legmagasabb minőséget tűzzük ki célul. Metodológiánk a következő:

Fontosnak tartjuk, hogy feltérképezzük vállalkozásodat, célcsoportjaidat és ennek megfelelően tervezzük meg és készítsük el weboldaladat, ezáltal garantálva, hogy elérjük a közösen kitűzött üzleti céljaidat!

  • UX audit és célok kitűzése
  • Kivitelezés - weboldal fejlesztés
  • Eredmények mérése és optimalizálása

Szolgáltatásaink

Ügynökségünk minden olyan területet és témát lefed, amire szüksége lehet vállalkozásodnak: UX kutatástól a webshop karbantartásig.

Webfejlesztés

WordPress programozás és könnyen kezelhető WordPress weboldal, ami sikeressé teheti vállalkozásodat legyen szó webshopról, blogról vagy portfolio oldalról. 

UI Design

Profi megjelenésű weboldalt szeretnél, ami elnyeri célközönséged bizalmát? Mi megtervezzük neked álmaid kinézetét, UI design-ját!

Egyedi Fejlesztés

Egyedi honlap készítésben gondolkozol? Esetleg már meglévő termékedben kellene segítség? Beszéljünk róla!

Konverzió Optimalizálás

Elkészített webáruházad nem hozza a várt eredményeket? Azonosítjuk neked a probléma forrását és segítünk a magasabb bevétel elérésében!

UX Kutatás

Nem vagy biztos benne, hogy mi lenne a legjobb megoldás célközönséged számára? Esetleg abban sem, hogy ki a célközönséged? UX audit segítségével felmérjük célpiacodat és az igényeknek megfelelő webhelyet készítünk!

Tanácsadás

Kérdésed vagy kérésed weboldal fejlesztésével kapcsolatban? Nem tudod, hogyan kezdj neki egy projektnek? Állunk rendelkezésdre!

Saját Weboldalt szeretnél?

Legyen szó egyedi weboldal fejlesztésről vagy UX kutatásról, szívesen segítünk neked!

Így dolgozunk

Saját módszertanunk és folyamataink vannak, melyek segítenek az ügyfelek teljeskörű kiszolgálásában és az eredményesség biztosításában.

Kutatás és célok kitűzése

Feltérképezzük vállalkozásod és igényeidet ezek alapján kitűzzük ez elérni kívánt üzleti célokat!

Tervezés

UX / UI módszertanok alapján vázlatot készítünk a weboldalról majd azt a célközönséged bevonásával teszteljük is! Ez garantálja, hogy használható oldalt kapsz, ami bevételt generál!

Fejlesztés

Amikor minden pixel a helyére került, lefejlesztjük reszponzív weboldaladat (esetlegesen WordPress honlapkészítés) és bekötjük a méréshez szükséges kódokat. 

ppc-ügynökség-hogyan-dolgozunk
ppc-ügynökség-ppc-tanácsadás

Miért minket válassz?

Több mint 5 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk a digitális tervezés területén, és több tucat elégedett ügyél. Sikerült hazai startupokat sikerre vinnünk és külföldi középvállalatokat hozzásegítettünk a még effektívebb működéshez felhasználó központú termékeinkkel.
element
ppc-ügynökség-ppc-tervezés

Mi az ami versenyelőnyhöz juttatja vállalatodat?

Mi tényleg szeretnénk megérteni a bizniszedet! Ötleteidet  meghallgatjuk és szakmai szempontok alapján javaslatokat teszünk, hogy a legmagasabb színvonalú végső terméket kapják érdeklődőid, és amely vállalatodnak bevételt generál. Honlapkészítésben mi vagyunk otthon ,de a teljes folyamatba bevonunk és számítunk véleményedre, hiszen a Te célközönségedet Te ismered a legjobban!

element

Clients Testimonials

Ügyfeleinkkel hosszú távra tervezünk, teljes mértékben tanácsadó szerepkört töltünk be a közös projekteken.

Van egy ötleted?

Hadd segítsünk a megvalósításban! Írd le mire lenne szükséged és mi 24 órán belül válaszolni fogunk!