Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure

INGYENES ÚTMUTATÓ

SZEREZZ OLYAN VÁSÁRLÓKAT EDDIG ISMERETLEN FACEBOOK CÉLZÁSI TAKTIKÁKKAL, AMELYEKRŐL MINDIG IS ÁLMODTÁL

Ez az útmutató 100%-ig INGYENES, és feltár „12 Titkos Facebook célzási módszert, amelyek akár kevesebb mint 30 nap alatt is képesek új vásárlókat generálni neked”. Szerezd meg ingyen azt a tudást, ami nekünk több mint 700 millió forint elköltésébe került.

100% PRIVACY, SEMMI SPAM, ESKÜ!

Kedves Vállalkozó,

Borzalmasan érzed magad, amikor a hirdetésekbe fektetett pénzed elég, és nem térül meg?

Voltak már kisebb sikereid a Facebook hirdetésekkel, de nem tudod elérni, hogy a kampányaid stabilan és megtérülően fussanak?

Lassan az összes hajad kihullik, és legszívesebben üvöltöznél a Facebook Business Suite-tal…

Mert úgy tűnik, hogy mindenki másra ömlik a pénz a hirdetéseiből, csak Rád nem?

Akkor dobj el mindent, ami a kezedben van, és jól figyelj arra, amit most olvasni fogsz!

Az elmúlt 12 hónapban több mint 700 millió forintot költöttünk Facebook hirdetésekre…

Mindezt több mint 50 különböző iparágban és niche-ben, több mint 60 ügyfélnek…

Aminek eredményeként, több mint 22 milliárd forint bevételt generáltunk a partnereinknek.

Tudod…

Ha ennyi pénzt bedobsz a Facebooknak csúfolt félkarúba…

Akkor megtanulod, hogy mi működik, és mi nem.

Pontosan ezeket a tapasztalatokat felhasználva, összeállítottuk a legjobb Facebook-célzási módszereinket…

Amelyek akár már 30 nap alatt képesek Neked új vásárlók tömegét generálni.

Több mint 700 millió elköltött forint tanulságai és taktikái…

Amiket folyamatosan optimalizáltunk és csúcsra fejlesztettünk.

Ezt kaphatod meg most, teljesen INGYEN!

Csupán annyit kell tenned, hogy megnyomod a “KÉREM AZ INGYENES ÚTMUTATÓT” gombot…

És már érkezik is a mágia az inboxodba!

Az útmutatóban található taktikákat azonnal tudod alkalmazni…

Az összes azt a célt szolgálja…

HOGY NÖVELD AZ ELADÁSAIDAT!

Szóval ne töketlenkedj már…

Tenyerelj rá erre a gombra, és túrd bele magad azokba az infókba…

Amiket közel 1 milliárd forint elköltése után osztunk meg veled!

100% PRIVACY, SEMMI SPAM, ESKÜ!

!SPOILER ALERT! - AZ ÚTMUTATÓBÓL MEGTUDHATOD...

100% PRIVACY, SEMMI SPAM, ESKÜ!

NEM A LEVEGŐBE BESZÉLÜNK!

proof-kép-facebook-ads-2

MÉGIS HONNAN TUDUNK OLYAN TRÜKKÖKET, AMIKET MÁSOK NEM?!

Nos, először is… 

Mi vagyunk az egyik leggyorsabban növekvő magyar keresőmarketing ügynökség – EVER!

2 év…

10 fő…

50+ ügyfél…

150M Ft+ ARR…

Mindezt kizárólag PPC, digitális analitika, CRO és SEO szolgáltatásokkal.

De ami még ennél is fontosabb…

Az az, hogy az ügyfél megtartásunk 96% az elmúlt 24 hónapban!

A két szép szemünkért azonban nem maradnának velünk ilyen sokáig a partnereink…

Bizony, elég súlyos összegeket keresünk nekik, sokukból piacvezetőt csináltunk az együttműködésünk során.

Ha ez még nem volna elég…

Csak az elmúlt 12 hónapban több mint 700 millió forintot költöttünk el Facebook hirdetésekre…

Mindezt úgy, hogy az ügyfeleink 22 milliárdot vettek ki a másik oldalon.

Not bad, huh?!

Ezeket a tapasztalatokat nem akarjuk magunknak megtartani.

Szóval úgy döntöttünk, hogy limitált ideig oda adjuk őket BÁRKINEK…

Mindössze annyit kell tenned, hogy rátenyerelsz a lenti gombra…

És már küldjük is Neked azokat a lépéseket, amikkel azonnal eredményeket tudsz elérni a Facebook hirdetéseidnél!

 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
óra
perc
másodperc

TÖLTSD LE AZ INGYENES ÚTMUTATÓT MOST, HAMAROSAN MEGSZŰNIK EZ A LEHETŐSÉG!

Az útmutató 100%-ban INGYENES Mindössze annyi a dolgod, hogy kitöltöd a lenti űrlapot, megnyomod a „KÉREM AZ INGYENES ÚTMUTATÓT” gombot és már küldjük is a mágiát az inboxodba! Cselekedj gyorsan, még mielőtt megszűntetjük ezt az oldalt, és vele az ingyenes lehetetőséget is.

ÍGY SPÓROLJ A FACEBOOK HIRDETÉSEKEN

A Facebook hirdetések manapság az egyik leghatékonyabb eszközei az online marketingnek, ráadásul bárki számára elérhető módon. Azonban rengeteg vállalkozásnak okoznak problémát a nagyon durván elszálló kattintás árak, valamint az egyre növekvő zaj az online hirdetési piacokon.

Éppen ezért, ha nem hozzáértő kezekben vannak, a Facebook hirdetések, rendkívül „drágává” tudnak válni, és a befektetett összeget is nagyon könnyen eltudják nyelni, bármilyen látható eredmény nélkül. A gyakorlatban sajnos rengeteg olyan fiókkal találkoztunk, ahol több százezer, esetenként több millió forint költés ment keresztül, rendkívül alacsony  megtérülési mutató mellett (ROI).

Ha ez idáig ismerősen hangzik, és Te is úgy érzed, hogy gondot okoznak számodra a Facebook hirdetések hatékony felhasználása, akkor a legjobb helyen jársz.

Ebben a letölthető útmutatóban nem csak a hatékony, és jól működő Facebook célzási módszereket és taktikákat találod meg, de azokat a titkokat is amiket a hirdetéskezelő ügynökséged, szabadúszód vagy „gurud” egyáltalán nem akar, hogy tudj.

Ha követed azt a 12 lépést, amit ebben az ingyenes útmutatóban találsz, akkor megtanulhatod a leghatékonyabb Facebook beállításokat, melyek segítségével csökkentheted a kampányokra fordított összeget, ezzel növelve a hatékonyságot, és a ROI-t…

A 12 lépést felfedő Facebook hirdetéskezelés útmutatót most limitált ideig ingyenesen letudod tölteni… Azonban ha lejár az általunk meghatározott időszak, akkor ez az oldal teljesen megfog szűnni, és utána már csak fizetés után fogsz tudni hozzáférni.

*Ha ügynökséggel vagy szabadúszóval dolgozol, és még nem tudod, hogy mi az a ROI, akkor azonnal bonts velük szerződést.

Ugyanis a ROI (Return on Investment) az a mutató, ami azt mutatja meg, hogy a Facebook kampányokba fordított összeg + a PPC ügynökségednek kifizetett menedzsment díj mekkora VALÓS! profitot termel neked.

Ha még nem hallottál erről a mutatóról egyáltalán, akkor gyanúsan 0 alatt van az értéke…*

TANULD MEG SAJÁT MAGAD, HOGYAN LEHET HATÉKONYABB FACEBOOK KAMPÁNYOKAT LÉTREHOZNI

A PPC csatornák közül az egyik legnépszerűbb, és a legtöbbek által használt csatorna Facebook. Ugyanakkor ha nem tudod, hogy mik a fundamentális alapjai a rendszernek, akkor nagyon könnyen elszórhatod a pénzedet olyan célcsoportokra és közönségekre, amelyek SOHA nem fognak tőled vásárolni.

Az útmutatónk segít abban, hogy megértsd azokat az alapokat és szükségleteket, amik ahhoz kellenek, hogy hatékony Facebook hirdetési kampányokat tudj futtatni. A tippek és trükkök amiket megismerhetsz, nagy kellemetlenséget tudnak okozni a Facebook hirdetéskezelő ügynökségednek, ugyanis nagyon könnyen rá fogsz tudni jönni, ha nem jól végzik a munkájukat és elégetik a pénzedet.

NÖVELD AZ ÉRTÉKESÍTÉSED FACEBOOK HIRDETÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL

Az egyik TOP hazai keresőmarketing és Facebook hirdetéskezelő ügynökség vagyunk. Több mint 50 ügyféllel dolgozunk jelenleg is együtt, és több mint 700 millió forintot költöttünk el Facebook hirdetésekre az elmúlt 12 hónapban. Ez a tapasztalat nagyon sok dologra megtanított minket, amiket szeretnénk továbbadni Neked.

Ha megfogadod az útmutatóban található tippeket és szakmai megoldásokat, akkor nagyon gyorsan teljesítmény javulást fogsz érzékelni a Facebook hirdetéseid eredményeiben.

MI A KÜLÖNBSÉG A FACEBOOK HIRDETÉSEK A GOOGLE HIRDETÉSEK KÖZÖTT?

A Facebook esetében Te, mint hirdető próbálod a potenciális vásárlóid figyelmét felkelteni és felébreszteni bennük a vásárlási kedvet. Ezzel szemben a Google Ads egy szándék alapú csatorna, ahol a potenciális vásárlóid keresnek téged, vagy a termékeket amiket forgalmazol.

A kettő között hatalmas különbség van, míg a Facebook többnyire hideg közönségek elérésében jó, addig a Google Ads már “előmelegített” felhasználókkal dolgozik. (Ez nem teljesen igaz, mert vica-versa tudnak működni, de alapvetően ez a különbség a működésben).

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért van szükség a Facebookra, amikor ott van a Google Ads és onnan jobb és tudatosabb felhasználókat tudok terelni.

Nos, a Google Ads jóval limitáltabb skálázhatósági téren. A keresési mennyiségeknek van egy felső határa, ha ezt elérted akkor már nem fogsz tudni ezen a csatornán további növekedést elérni. Ilyenkor érdemes bővíteni a csatorna mixedet, és elkezdeni lépkedni feljebb a tölcséren.

Több lehetőséged is van erre, pl.: PR kampányok, Influencer marketing, YouTube vagy Display hirdetések… De ezek közül mindegyik gyengébb “hideg” közönség elérésében és becsatornázásában mint a Facebook.

TOP FACEBOOK HIRDETÉSI TIPPEK

A Facebook hirdetések használata minden növekedésre fókuszáló cég számára javasoltak, hogy kitudják használni a mai online térben lévő lehetőségeket. Mik azok az alap praktikák, amik segíteni tudnak Neked abban, hogy sikeresen tudj Facebook hirdetéseket futtatni?

 • Ne másold a konkurensed hirdetéseit! Sajnos hatalmas a zaj az online térben, és minden hirdető, tartalomgyártó, félmeztelen instaceleb, influenszer egyetlen dolgot akar: FIGYELMET! Figyelmet márpedig nem fogsz tudni szerezni, ha telibe lemásolod a konkurensed hirdetését (ami ráadásul mérföldekről is pontosan úgy néz ki, mint egy hirdetés). A hirdetéseiddel akkor fogsz sok figyelmet kapni, ha betudod illeszteni őket az emberek mindennapi tartalomfogyasztásába. Ha nem veszik észre róla elsőre, hogy ez bizony egy fizetett hirdetés, és éppen ezért, nem is fognak azonnal tovább görgetni róla.
 • Hagyd dolgozni a Facebook algoritmust, ugyanis sokkal többet tud a célcsoportodról, mint amit Te valaha is fogsz tudni. Ne korlátozd be nem és kor alapú célzásokkal, ne akard megmondani neki, hogy 2.52 gyereke van a legjobb vásárlóidnak. Hidd el, hogy ő pontosan tudja, hogy kiket kell elérnie! Neked mindössze annyi a dolgot, hogy megteremted neki a feltételeket és a lehetőségeket, hogy a lehető legjobban kitudjon teljesedni, ezáltal pedig sok pénzt tudjon keresni Neked.
 • A gondold azt, hogy ELADNI a hirdetéseid fognak. Ez a legnagyobb baromság, amit az emberek 99%-a gondol (sajnos). A hirdetések nem arra valók, hogy eladjanak… Most komolyan, egy kép és pár sornyi szöveg alapján Te megvásárolnál bármit is? Na ugye… A hirdetéseid arra valók, hogy minél több KATTINTÁST (érdeklődőket) szerezzenek neked, a lehető legjobb minőségű kattintásokat, akiknek aztán a landing oldalad fog majd eladni.
 • Csinálj olyan megbotránkoztató tartalmat és hirdetéseket, amikre nem lehet nem oda figyelni. Csak így fogsz tudni versenyre kelni a cukiság faktorral, állatokkal és insta modellekkel, akik ugyanúgy a figyelmet akarnak, mint Te.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A FACEBOOK HIRDETÉSKEZELÉSBEN? 

Bármilyen jó minőségű útmutatót vagy leírást készítünk, akkor sem javasoljuk, hogy saját magadnak menedzseld a PPC vagy Facebook hirdetéskezelést.

Ez egy szakma! Egy nagyon-nagyon mély szakma!

A fenti tanácsok és útmutató attól tud megvédeni, hogy ne égesd el azonnal az összes pénzedet egy lángszóróval, de arra nem tud megtanítani, hogy hogyan lehet ezt az egészet valóban jól csinálni. Ugyanis ahhoz költeni kell… SOKAT! 

A PPC és Facebook kampánykezelés 95%-a azután következik, hogy elindítottad a hirdetéseket, és beérkeztek az első eredmények. A Facebook kampányok optimalizálása, a beérkező adatok alapján döntések hozása, és üzleti javaslatok kialakítása egy SEM tanácsadó legfontosabb feladatai közé tartoznak, és nem lehet őket egy 30 slideból álló útmutatóból megtanulni.

A demandgen. csak az elmúlt 12 hónapban több mint 700 millió forintot költött el Facebook hirdetésekre…

Ezzel esélytelen, hogy versenyre kelj. Mindenképp azt javasoljuk, hogy keress egy megbízható, és szakmailag felkészült partnert, akire rátudod bízni a Facebook hirdetéseidet. Így Te azzal tudsz foglalkozni, amivel vezetőként foglalkoznod kell… (a céged stratégiai irányításával).

A demandgen. az alábbi Facebook kampánykezelési feladatokban tud Neked segíteni:

 • Facebook Pixel beállítása
 • Facbebook Katalógus beállítása
 • Konverziós kampányok futtatása, ROI fókusszal
 • Facebook hirdetések optimalizálása
 • Facebook hirdetések elkészítéséhez iránymutatás
 • Facebook hirdetései funnelek létrehozása, stratégia kialakítása
 • Automatizált riporting

Az különböztet meg minket a hazai ügynökségek 98%-ától, hogy mi valóban képesek vagyunk eredményeket szállítani Neked. Annyira bízunk a tudásunkban, hogy garanciát is vállalunk az eredményességre. Ha nem tudunk a jelenlegi kampányaidnál jobban teljesítőket létrehozni, akkor egy kanyi fityinget sem kell nekünk fizetned.

Kérdezz meg bármely más ügynökséget, hogy ezt bemeri-e vállalni… Nem sokat fogsz találni, az egyébként hatalmas Facebook hirdetéskezeléssel foglalkozó ügynökségek között…

Mindössze egyetlen egyet… (minket).

© 2023 demandgen. Minden jog fenntartva.